Habit Вleona: Dua Burrē Që T’më Rr.Ahë 3 Herë Në Ditë Dhe Të Më Кēnaq Gjatë Na tës Si …

Habit Вleona: Dua Burrē Që T’më Rr.Ahë 3 Herë Në Ditë Dhe Të Më Кēnaq Gjatë N atës Si …

“Unë dua një burrë të vërtetë, që t’më rr.ahë tri herë në ditë”, tha Bleona Qereti kur u pyet nëse do të marrë shembull këngëtaret e famshme si

Madona dhe JeniferLopez që kanë pasur lidhje me burra më të vegjël në moshë.“Burri më duhet burrë, të më rr.ahë tri herë në ditë, jo kot.Kështu me kalamaj, s’merrem unë me kalamaj… Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…