Cilët Jänë Më Të Mirë Në Sht,rät Së,rbet Äpö Gr,ekët A Shqiptärët? Përgjigjet Änxhela Live Në Emisiön

Cilët Jänë Më Të Mirë Në Sht,rät Së,rbet Äpö Gr,ekët A Shqiptärët? Përgjigjet Änxhela Live Në Emisiön

Këngëtarja e famshme shqiptare Anxhela Peristeri ka qenë e ftuar së fundmi në emisionin “Shiko kush luan”, ku i është da shur t’u përgjigjet disa

pyetjeve disi të s ikletshme. Siç dihet tashmë, Peristeri ka jetuar për vite të tëra në Greqi dhe një nga pyetjet ka qenë se cilët janë më të mirë në sh trat, meshkujt shqiptarë apo ata grekë. Megjithatë, ajo nuk ka ng urruar të përgjigjet menjëherë dhe shikoni se cfarë thot…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…