A ju kujtohet vajza Shqiptare qe u martua me nje njeri me ngjyre?Çfarë ka ndodhur sot me të do tju….

A ju kujtohet vajza Shqiptare qe u martua me nje njeri me ngjyre?Çfarë ka ndodhur sot me të do tju….

Një vajzë shqiptare shkoi për studime në Londër dhe atje njohu dashurinë e j etës, Henrin. Sic tregon ajo pas shumë vitesh si miq Henri i kishte bërë pyetjen “Të besdis ngjyra ime”. Përgjigja e saj ishte një pu thje.

Pas dy vitesh ma rrëdhënie, ajo mbeti shtatzënë por prindërit i kërkuan ta ab ortonte pasi nuk mund të pranon një dhëndër me ngjyrë.

Pas disa vitesh ajo erdhi në Shqiperi për t’u treguar prindërve nipin e tyre me shpresën që dashuria prej gjyshërish do t’i zbuste por kur panë që kishte trashëguar ngjyrën e Henrit i thanë se s’kishin për ta pranuar kurrë. “Coje djalin ta rrisë i ati dhe atëherë do jesh vajza jonë”.

Henri e shtyu të përpiqej seriozisht të krijonte një urë komunikimi me ta, sepse e shikonte që gruaja e tij po vua nte. Por ata nuk pranojnë në asnjë lloj mënyre. Por edhe komentet në Facebook janë për t’u habitur, shqiptarët janë shumë r acist dhe e quajnë turp këtë që ka bërë kjo vajzë shqiptare.

“Tre mundësi ke: të varesh, të hidhesh ose ta dj egësh veten me b enzinë, përndryshe ka pas mjaft djem që jan ma të bukurit në planet. Turp, pa fytyrë, mjerë prindërit çfarë paskan rritur.”, shkruan një komentuese.

“Mos mendo t’ia mbushësh mendjen prindërve, moj maniake seksuale. Për një zezak i shkele të gjitha, pe botën me sy, atje që marrin zezak për burrë, o burra edhe ti. Nuk është fundi i botës, lëre zezakun se nuk ta duan prindërit, nuk je as e para as e fundit.

Gjithsesi të gjitha ato femra që marrin zezak kur janë të reja ndahen në moshën 60-65 vjeçare, se atëherë i bie era më shumë zezakëve, ra cë majmuni. Çka është më e dhi mbshmja, pse zezak, atë fëmijën nuk ta do as prindërit as shtëpia, as shoqëria.