Vajza Nga Tirana Tregon HlSTORlNË Që Të Bën Të Io toni: Ata Më Kanë Gjetur Duke E…

Vajza Nga Tirana Tregon HlSTORlNË Që Të Bën Të I otoni: Ata Më Kanë Gjetur Duke E…

Kjo është historia e një vajze nga Tirana, e cila tregon se si prindërit e detyrojnë të martohet me një djalë të pasur.Ajo ka shkruar letrën e saj, pasi nuk di çfarë të bëjë, ndodhet në një u dhëkr yq dhe ka nevojë për ndihmën e të tjerëve.

Letra:Lexues të dashur vendosa të ndaj me ju historinë time, sepse e di se të paktën disa nga ju do më kuptojnë, pasi në shtëpinë time nuk më kupton askush. Prej dy vjetësh jam e dashuruar me një djalë, por familja ime nuk e pranon këtë fakt. Ajo që më bezdis më shumë është se ato nuk pranojnë vetëm për faktin se pr etendojnë se janë më të pasur dhe i duket sikur kanë gjithë botën. Unë as që dua t’ia di për lekët e familjes sime.E vetmja gjë që dua është të jem e lumtur me djalin që dua. Familja e tij është një familje e thjeshtë dhe nuk jetojnë në komoditet dhe l uks. Ndërsa ne kemi një b iznes të madh dhe falë punës së babait, gjë që nuk mund ta mohoj kemi arritur të bëjmë një jetë shumë të rehatshme. Por nuk e kuptoj se ç’të ke qe ka që unë të fejohem me një djalë që nuk ka para. Fundja babai im ka aq shumë mundësi punësimi sa mund ta bëj dhe atë pjesë të ndërmarrjes së tij dhe çdo gjë do të zgjidhej.

Po e bëjnë lidhjen time të pamundur. Kemi dy vjet që nuk dimë se çfarë të bëjmë. Unë isha përpjekur që ai mos ta merrte vesh se familja ime nuk e do, por fjala ecën dhe ai kishte dëgjuar diçka. Normalisht u mërzit shumë dhe më tha unë edhe pse të dua nuk kam pse të duroj ofe ndimet e familjes tënde.Tani më ka vënë një kusht, më tha nëse më do ik nga shtëpia dhe hajde jeto me mua, sepse edhe pse nuk jam aq i pasur do të ofroj dashuri dhe një jetesë shumë më të mirë. unë nuk doja që të vihesha para një si tuate të tillë. Tani jam shumë në dilemë sepse nuk di çfarë të bëj. Nuk dua që t’ia bëj këtë prindërve të mi edhe pse po më detyrojnë vet. Edhe të ndahem nga dashuria e jetës sime nuk dua. Nuk dua sepse nëse me prindërit pajtohem prapë, atë po e humba është e vës htirë ta gjej sërish. Lidhja jonë gjatë këtyre viteve ka qenë shumë e bukur dhe jam e