Uau..“Më hodhi në d ivan dhe u pu.thëm si të çméndur”, dilema e 18-vjeçarit: Duhet ti tregoj shokut tim për s*ksin fantastik me nënën e tij

Uau..“Më hodhi në di van dhe u pu.thëm si të çméndur”, dilema e 18-vjeçarit: Duhet ti tregoj shokut tim për s*ksin fantastik me nënën e tij

Një 18-vjeçar është në dilemë se çfarë drejtimi ti japë j etës së tij pas një ek sperience me nënën e shokut

të tij të ngushtë. Në letrën ku i kërkon opinion ps ikologes Deidre, shpjegon se si ndodhi gjithçka dhe dëshiron të kuptojë nëse duhet ti tregojë mikut pasi i pëlqen kjo ro mancë.:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…