S’do Ta Besoni, I Dashuri I Dhurata Dorës Është Ministri Kosovar.

S’do Ta Besoni, I Dashuri I Dhurata Dorës Është Ministri Kosovar.

Këngëtarja kosovare, Dhurata Dora është shumë e njohur për muzikën e saj. Ajo ka shumë këngë që pëlqehen nga publiku dhe janë shumë të famshme jo vetëm në Kosovës. Por, tashmë ka bërë jehonë se kë e ka të dashur ajo.

Mediat rozë kanë arritur të si gurojnë një video ku shihet se Dhurata Dora është në lidhje me Ministrin e… happeennniii happsiiireeen poooshtteee peer taa paareee videeeonn