Mjeku shqiptar jep lajmin e mirë për të gjithë ata që e kanë kaluar koronavirusin.

Mjeku shqiptar jep lajmin e mirë për të gjithë ata që e kanë kaluar koronavirusin.

Epidemiologu Ilir Alimehmeti ka një lajm të mirë nga f ronti i l uftës kundër koronavirusit. Ai thotë se, bazuar te A gjencia Italiane e Medikamenteve, ata që e kanë kaluar koronavirusin kanë nevojë vetëm për një vaksinë dhe jo me parë se 6 muaj nga kalimi i covidit.

“Lajme te mira miqte e mi! Agjencia Italiane e Me dikamenteve (AIFA) shprehet z yrtarisht se ata qe e kane kaluar Covidin kane nevoje vetem per nje vaksine dhe jo me pare se 6 muaj nga kalimi i covidit. Ky vendim shkon ne linje me te gjitha p arimet imu nologjike, pra qe ata qe e kane kaluar s emundjen jane goxha te m brojtur nga virusi” shkruan epidemiologu i njohur.

Sot në Shqipëri u shënuan 20 vi ktima dhe nga 2714 testime u zbuluan 764 r aste të reja.