Ky Kalë Kushton Më Shumë Se Disa Vila Bashkë, .Do Vini Duart Në Kokë Se Sa Bën

Ky Kalë Kushton Më Shumë Se Disa Vila Bashkë, Do Vini Duart Në Kokë Se Sa Bën.

Të dy kanë lënë g jurmë të p ashlyeshme në futbollin botëroer, me golat dhe me talentin e tyre.Çmimi i lojtarëve

të futbollit në treg ndryshon me kalimin e kohës, kjo është arsyeja pse shumë nga yjet e momentit që janë mbi 30 vjeç nuk janë aq të shtrenjtë sa që ishin më parë, shkruan “TheSun”.shtype re kla.men dhe shiko vid.eon