Dua Ta Rahatoj Ndonjë Djal T’ia Bëj Letra Jetoj Në Zvicër, Ky Është Numri Im +4179……

Dua Ta Rahatoj Ndonjë Djal T’ia Bëj Letra Jetoj Në Zvicër, Ky Është Numri Im +4179……

Jam që 15 vite këtu dhe një ditë mendova që të fejohem sepse edhe mua më erdhi dita që të jetoj jetën me një djalë. Dua ta gjej një djalë nga Kosova dhe t’i ndihmojë që të dal nga k riza sepse aty në Kosovë nuk ka asgjë.

Gjithmonë që vi në pushim më saktësisht në vendin e Prishtinës nuk nd jehem rahat sepse e shoh si bëhet jeta atje, ka shume papunesi dhe me 200 euro ne muaj nuk jetohet keshtuqe po du me e rahatu nje djal prej vendit tim me ja bo letrat me e marr ktu edhe me ja ndreq jeten ati dhe familjes ti. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Dua ta r ahatoj ndonjë djal t’ia bëj letra jetoj në Zvicër, ky është numri im +4179…..