‘Djali që njoha në palestër më fu.ti në dhomë, aty u sh.okova pasi bëmë se.k.s, ia pashë që e kishte shumë të …

‘Djali që njoha në palestër më fu.ti në dhomë, aty u sh.okova pasi bëmë se.k.s, ia pashë që e kishte shumë të …

Ai është 43 vjeç por është mjaft i mbajtur dhe simp atik. Ditën e parë që e takova, u ulëm të pinim diçka në ba rin e ho telit ku kishim dhe pale.strën. Pasi kaluan disa orë ai më tha se

kishte mby llur një dhomë dhe se do të qëndronte aty atë natë, duke më ftuar kështu që të shkonim dhe të vazhdonim bisedën në dhomë. Kështu bë më, por pasi qëndruam edhe më shumë ai më tha se nuk ishte mirë të largohesha n atën, ndaj duhej të f lija aty.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn