Ariu i eg’ër gji gand i bashkohet piknikut të familjes … dhe gjithçka vijoi normalisht

Ariu i eg’ër g jigand i bashkohet piknikut të familjes … dhe gjithçka vijoi normalisht

Një familje në Maryland të SHBA, kaloi një kohë mjaft të këndshme në piknikun e tyre në natyrë edhe pse një ari i zi i eg ër u bashkua me ta për vaktin e n grënies, dhe s kena u kap e gjitha në video.

29 vjeçarja Kaitlyn Nesbit, ishte me familjen e saj në parkun Deep Creek duke konsumuar birra në një tavolinë pikniku pranë një k abinë të drunjtë, kur një ari i zi doli nga pylli dhe u ul me ta.

Por në vend të nisjes së kaosit dhe p anikut, familja mbeti e qetë dhe bëri disa foto me arushin g jigand.