Vjosa Osmani i’a bën ”8 me 2” Lajçakut për hartën !! Jep ”goditjen” qe nuk u prit….

Vjosa Osmani i’a bën ”8 me 2” Lajçakut për hartën !! Jep ”goditjen” qe nuk u prit….

Presidentja në detyrë, Vjosa Osmani i ka re aguar të dërguarit special të BE-së për d ialogun, Miroslav Lajçak që përdori një hartë, ku Kosova ishte pjesë e Serbisë.

Osmani përmes një postimi në Twitter ka shkruar që Kosova do të jetë gjithmonë vend i p avarur dhe sovran.

“Republika e Kosovës është do të jetë gjithmonë një vend i pa varur, i p andashëm & so vran. K ufijtë tanë u shënuan me hu mbjen e mijëra fëmijëve, grave dhe burrave, je tët e pa fajshme të të cilëve u morën gjeno cidi i Serbisë. Nuk mund të ketë ne utralitet ndaj kësaj të vërtete”, tha Osmani në postimin e saj.