Vjehrra me GJASHTE reja – nuse shqiptare! Ndodh ajo qe spritej

Vjehrra me GJASHTE reja – nuse shqiptare! Ndodh ajo qe spritej

A sa e lumtur eshte vjehrra me 6 rejat e saja.Eshte per tu marre shembull nga te gjitha vajzat shqiptare se si

duhet kaluar j eten me vjehrren e saj dhe kunatat te cilat jane dhuratat me te mira ne jete.Po e kalove mire me to do shkon jeta siq eshte me se miri ne ate familje.