Stresi P aralajmëron Ramen Nga A rratia: Kthehet Baba Në Lagje Këtë Verë Dhe Jua…

Stresi P aralajmëron Ramen Nga A rratia: Kthehet Baba Në Lagje Këtë Verë Dhe Jua…

Edhe pse ndodhet në a rrati prej disa muajsh, reperi i njohur Stresi është shumë ak tiv në rrjetet sociale.

Në postimin e fundit, ai ka ndarë një foto të një bisede me kamerë të zhvilluar me shokët e tij. Ndërsa në mbishkrimin e fotos, Stresi thotë se nuk i shet shokët, nga që këtë ndj enjë e ka provuar vetë… sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0e e Stresit kundrejt Rames