Shqiptari Nga Gjermania Po Kërkon 500 Punëtor Baushtell, 3500 Rroga Fillestare.

Shqiptari Nga Gjermania Po Kërkon 500 Punëtor Baushtell, 3500 Rroga Fillestare.

Kosovari nga Gjermania ka kerkuar 500 puntore ne baushtell,pasi tashme jan hequr vizat aplikimi per

vize pune nuk eshte problem . E gjitha ajo qfar duhet te beni eshte te plotsoni formularin me poshte dhe te dergoni ne numrin qe ju lem me poshte apl ikimi vlen deri ne fund te vitit……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn