‘Nga shitës ClGARESH tek vila 500 mijë euro’, PASURlA e e rrët e Ermal Mamaqit

‘Nga shitës ClGARESH tek vila 500 mijë euro’, PASURlA e e rrët e Ermal Mamaqit

Sot moderatori Ermal Mamaqi është një nga personazhet publikë më të famshëm dhe më të pasur në Shqipëri.

Talenti i tij prej aktori apo Dj nuk mund ta bënte kaq të pasur sa është sot ku numëron disa b iznese dhe vila lu ksoze.
Diku në një intervistë ai është shprehur qëkur ishte i vogël dëshira e tij ishte të bëhej bi znesmen dhe sh owman dhe ia ka arritur por se si nuk e ka treguar.