Ka marrë gjithmonë vëmendje për shkak të fo rmave dhe veshjes, por do habiteni sa të bukur e ka vajzën politikania shqiptare

Ka marrë gjithmonë vëmendje për shkak të f ormave dhe veshjes, por do habiteni sa të bukur e ka vajzën politikania shqiptare

Ish-deputetja shqiptare Duda Balje di të jetë gjithmonë në qendër të vëmendjes. Ajo cilësohet si një ndër politikanet shqiptare më s*ksi të Kuvendit dhe merr vëmendje me veshjen e saj.

Sëfundmi ajo ka publikuar një foto pranë vajzës së saj ku duken si dy shoqe, simpatike dhe j oshëse.

Duda Balje në këto zgjedhje nuk ka arritur të fitoi votat për deputete në Kuvendin e Kosovës.