I shprehu d ashurinë pubIikisht Bleona Qeretit , mjekut nga Mati i ndodh e papritura

I shprehu d ashurinë pubIikisht Bleona Qeretit , mjekut nga Mati i ndodh e papritura

Shprehu dëshirën dhe s hpalosi planin e tij për t’u martuar me Bleonën, por mjeku nga Mati ka përfunduar në ps ikiatri.

Dalip Gjoka nuk ka mundur të p ërballojë pr esionin nga opinioni publik për dëshirën e shprehur në media në lidhje me f iksimin për t’u bërë babai i fëmijëve të këngëtares

Mj eku 64-vjeçar është sjellë nga Burreli në Tiranë mëngjesin e së premtes në sp italin Nr. 5 pas rëndimit të gj endjes shkruan Shekulli.

Bluzat e bardha kanë refuzuar që të flasin për di agnozën, por tregojnë se Dalipi vazhdon t’i pë rmbahet qëllimeve për lidhjen me Bleonën. /Ju ftojme qe ta hapni marketingun per 5 sekonda dhe shfaqet lajmi