Fotot u bënë v irale por çfarë ndodhi në pra paskenat e Marina Vjollcës me kalin? I zbuloi gj.ok.sin. pasi i shkeli fustanin dhe…

Fotot u bënë vi rale por çfarë ndodhi në pr apaskenat e Marina Vjollcës me kalin? I zbuloi gj.ok.sin. pasi i shkeli fustanin dhe…

Në pamje, ajo shihet duke ngritur menjëherë fustanin për të e kspozuar më shumë se ç’duhet.Por nuk mbaroi me kaq, në fund të videos shihet që

kali prishi gjithçka duke k ryer nevojat personale.Megjithatë, Marina Vjollca duket se i ka marrë me sportivitet këto momente duke i ndarë me nd jekësit dhe shkroi/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet