EIvis Naçi Dhe HaIil Kastrati Jane Turpi I Gjithë Shqipëtarëve Por Njerëzit Nuk I Njohin..!

EIvis Naçi Dhe HaIil Kastrati Jane Turpi I Gjithë Shqipëtarëve Por Njerëzit Nuk I Njohin..!

Elvis Naçi Dhe Halil Kastrati Jane TuRpi I Gjithë Shqipëtarëve Por Njerëzit Nuk i Njohin..!?Elvis Naçi Dhe Halil Kastrati Jane TuRpi I Gjithë Shqipëtarëve Por Njerëzit Nuk i Njohin..!?Është e turpshme me ua kallxu fytyrat e njerëzve. Shko e fotografo shtëpitë.…

Halil Kastrati e Elvis Naci kanë kriju in f erioritet me ata fëmijë. Te ologu e ka vendin në xhami, e jo nëpër fo nadacione. Fondet të mos shkojnë në duar të hoxhollarve”, ka thënë ajo në një emision televiziv, transmeton Periskopi Huduti me disa ak uza shumë të rënda ndaj dy hoxhallarëve të njohur të cilët po i ndihmojnë shumë shqipëtarëve.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn