E mbajtën të fshehur por kjo këngëtare ka DJAL me Afrim Muqiqin…

E mbajtën të fshehur por kjo këngëtare ka DJAL me Afrim Muqiqin…

Si çdo tjetër artist, edhe ai e ka luajtur lojën “Haje ose Thuaje”, ku i ka dhënë përgjigjet e tija të sinqerta, duke refuzuar të ha jë diçka nga tavolina.Kjo është këngëtarja kosovare me të cilën Afrim Muçiqi kishte lidhje dashurie dhe ka një djal.

“Me kë nga vajzat e estradës ke pasur lidhje?”, ishte pyetja që i ishte drejtuar Muqiqit nga Dini, në të cilën ai u përgjigj pa h ezitim.

“Kam pasur lidhje dhe kam pasur lidhje me gruan time”, ka theksuar Muqiqi, i cili është i martuar me këngëtaren Halime Mani, me të cilën ka edhe një djalë./EK SKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe