E krahasojnë me LlNDA MORlNËN, SHlKONl reagimin EPlK të Aulona Mustës.

E krahasojnë me LlNDA MORlNËN, SHlKONl reagimin EPlK të Aulona Mustës.

Aulona Musta është një nga moderatoret më të pëlqyera të ekranit shqiptar.

Ajo nuk preferohet vetëm për faktin se i thotë mendimet e saj në mënyrë të drejtpërdrejtë, por dhe për jetën p rivate.

Aulona është mjaft aktive në rrjetet sociale dhe nuk ngurron të ndajë foto me fansat nga aktivititeti i saj ditor dhe jo vetëm.

Mirëpo, së fundmi një foto e moderatores duke us htruar në palestër është krahasuar, nga një faqje m emesh, me atë të Linda Morinës në sf idën ‘10 vite më parë’.

Duket se reagimi i Aulonës ka qenë e pik. Musta ka qeshur me të madhe.