“Dikur jepte Iajmet më GJOKSlN jashtë, SHlKONl çfarë i ka ndodhur tani bukuroshes se ZjarrTv”

“Dikur jepte Iajmet më GJOKSlN jashtë, SHlKONl çfarë i ka ndodhur tani bukuroshes se ZjarrTv”

Të gjithë e mbajnë mend si një nga gazetarët që jepte lajmet në “Zjarr” me gjo.ksin jashtë, duke i nxj errë të gjitha.

Por çfarë ka ndodhur tani me Enkihn? Tashmë Enki nuk punon më në “Zjarr Tv”,
por vazhdon që të jetë shumë e komentuar, ku së fundmi mediat italiane kanë shkruar për të./Ju ftojme qe ta hapni mark etingun per 5 sekonda dhe shfaqet lajmi