Dalin pamjet e reja ku disa persona rra hin trajnerin gjilanas

Dalin pamjet e reja ku disa persona rra hin trajnerin gjilanas

Javën e kaluar, sportisti nga Gjilani, Flamur Grabovci, ishte su lmuar në vendin e tij të punës nga tre persona të cilët ai kishte thënë se i njeh shumë mirë.

Në pamjet e si guruara shihet teksa njëri e su lmon sportistin Grabovci.

Pastaj dy persona tjerë vrapojnë për t’i nd ihmuar shokut të tyre por që njëri e p ëson k eq.

Grabovci me 22 shkurt përmes një postimi në rrjetin social, Facebook, kishte njoftuar për s ulmin që tre persona ia kanë bërë në vendin e punës.

Ai kishte theksuar se që nuk pajtohet as sesi me faktin se si su lmohet një sportist në vendin e punës.

Vlen të p otencohet se Grabovci është K ampion i Kosovës në peshën (+80 kilogram) dhe gjithashtu në të kaluarën ka kocrrur sukses edhe në Zvicër në Swiss/Class.