Befason 22 vjecari e b era me doktoreshen tash ajo po me kerc nohet…

Befason 22 vjecari e b era me doktoreshen tash ajo po me kerc nohet…

B efason 22 Vjeçari E Bëj Me Doktoreshen Që Prej Para 1 Viti,Por Tani Ajo Më Lypë Diiçka Që Më Ka..Një djalë 22

vjeçar ka rr ëfyer se bën m arredhenie me doktoreshen e tij prej një viti, e cila është e martuar. Ajo eshte e bukur dhe gjithmon me mua ka qen e afert. Por tani ndodh e papritura ku Djaloshi ka treguar se ajo tashmë po i kerkon qe te….Shtjjypp rrekllamenn me posshtte dhe shiikjoo vijjdeon e plotte.