Ardit Gjebrea përfundon në P olici, ja n gjarja që po bën xhiron e rrjeteve sociale

Ardit Gjebrea përfundon në P olici, ja ngja rja që po bën xhiron e rrjeteve sociale

Moderatori i njohur Ardit Gjebrea i eshte drejtuar per ndihme p olicise pasi persona ende të paidentifikuar kanë përdor emrin e tij per qëllimet e tyre në rrjete sociale, ndërsa me kërkesën e familjes së tij gazetari ka sqaruar:

“Fallco! Një i çm endur hedh një gur në lumë dhe mua më duhet të re agoj. Por meqë ma kërkuan familjarët e mi po e bëj. E vetmja faqe në In stagram e imja është kjo këtu dhe në facebook është ajo e cila është ve rifikuar. Se çfarë bëjnë të tjerët, nuk është pro blemi im. Sidoqoftë tani me këtë çështje po merren or ganet kompetente.

Kujdes! Mos jepni asnjë të dhënë tuajën personale, nëse ju kërkojnë nga llogari të ndryshme me emrin tim në Facebook ose Instagram. Mos hyni në asnjë lojë që ka emrin apo foton time. Gjithçka është një ta llje e dikujt. Vetëm kjo është faqe e imja, e ver ifikuar.”-shkruan Gjebrea.

Ky f enomen ndodh shpesh me personazhet e njohur të showbiz-it shqiptar, emrat e të cilëve janë përdorur për qëllime ma shtrimi në rrjete sociale siç ishte së fundmi rasti i moderatores së njohur Rudina Magjistarit.