S’ka te ndalur bujë sërish këngëtarja Linda Morina: Jam akoma pa burrë e vir gjër, jam mbi 37 vjeçe

S’ka te ndalur bujë sërish këngëtarja Linda Morina: Jam akoma pa burrë e v irgjër, jam mbi 37 vjeçe

Linda Morina është një nga këngëtaret më të përfolura në Kosovë dhe në Shqipëri, shpesh herë për bëmat e saj.

Mbrëmjen e sotme ajo ka qenë e ftuar në emisionin ”Zonë e Lirë” dhe në një bisedë me gazetarin Arian Cani tha se ajo jeton vetëm në Prishtinë.

Kur gazetari e pyeti nëse kishte ndonjë mashkull në jetën e saj ajo tha që jo dhe se vazhdonte të ishte a koma e vi rgjër