Shtëpia lu ksoze e Vjosa Osmanit në Marigona Hill, vlera e saj do të ju tr onditë!

Shtëpia lu ksoze e Vjosa Osmanit në Marigona Hill, vlera e saj do të ju tr onditë!

Us htruesja e detyrës së presidentes Vjosa Osmani, është kri tikuar për bl erjen e shtëpisë në lagjen lu ksoze Marigona Hill, këto kohë të fundit.

Megjithatë, ajo deri tani nuk e ka pr anuar se ka blerë një shtëpi në vlerë deri në gj ysmë milioni euro, Osmani mbrëmë e pranoi se ka blerë një shtëpi të tillë.

Gazeta NewBorn ka gjetur planin e shtëpisë se Vjosa Osmanit në këtë lagje, dhe sipas të dhënave të publikuara nga vet ko mpania Marigona, thuhet se këto lloje të shtëpive ku shtojnë rreth gjy smë milioni euro.