Shkon tek m jeku per te pastruar veshet, sho kohet kur sheh ate qe i nxjerrin nga veshi

Shkon tek mj eku per te pastruar veshet, sho kohet kur sheh ate qe i nxjerrin nga veshi

Teksa e gjithë bota shkojnë të paktën një herë në gjashtë muaj tek mjeku i veshëve për të bërë pastrimin e tyre pe riodik, shqiptarët jo vetëm që nuk e kanë këtë kulturë, por prej kohësh fusin në vesh çfarë t’u dalë para.

Duke nisur nga kunjat e veshëve, të cilat nga shumë m jekë nuk këshillohet të përdoren, e duke vijuar më pas me çelësat e makinës apo edhe thonjtë.

Mjeku Alfred Aga ka publikuar një video në rrjetet sociale, në të cilën tregon një ditë normale pune të tijën. Kjo video ka të bëjë me nxjerrjen e një thoi fa llco nga veshi i një vajze. Ngjarja ka ndodhur në Tiranë.

Mj eku shkruan përbri videos:

“Nga ci kli surpriza gjate punes (ne vjeshte kesaj here)… thesare nga kanali i veshit…
p.s mos e kruani veshin kurre ne br endesi pasi eshte shume de likat dhe mund ta d emtoni!”

Videoja flet vet, ndaj njerëz, tregoni kujdes me ato që fusni në vesh. Edhe thoi juaj mund t’ju d ëmtojë më shumë sesa e im agjinoni.