Shikoni reagimin e vajzës: Vajza që ka lindur e shurdhër dëgjon për herë të parë zërin e nënës

Shikoni reagimin e vajzës: Vajza që ka lindur e shurdhër dëgjon për herë të parë zërin e nënës

Thonë se buzëqeshja e parë e fëmijës është gjëja më e mirë në botë, por im agjinojeni buzëqeshjen e fëmijës kur dëgjon zërin e nënës për herë të parë.

Charly, një vajzë e bukur e Christy Keane, u lind në gusht 2017. Mjerisht, vajza erdhi në këtë botë e shurdhër. Prindërit e vendosur kanë qenë duke punuar në mënyrë të menjëhershme në një zgjidhje që atëherë dhe ata më në fund.