Pamje nga Villa e Ramiz Kelmendit , më të bukur se besoj që keni parë…

Pamje nga Villa e Ramiz Kelmendit , më të bukur se besoj që keni parë…

Një nga njerëzit më të pasur në Kosovë, deri tani ka mbajtur po stin zëvendësk ryeministrit . Ai konsiderohet si një nga personat më të p asur në Kosovë, fjala është për b iznismenin nga Peja, Ramiz Kelmendin.

Në d eklarimin e pa surisë, politikani shihet se ka një “mal” me p asuri.

Por një nga pasuritë e tij është edhe villa e cila ngjanë me “Shtëpinë e Bardhë” në SHBA. Kur Kelmendi ishte pyetur se sa i ka kushtuar ndërtimi i kësaj ville, ai ishte përgjigjur “Kur të është për mua, nuk e kqyri sa më kushton” .

Përveç Villës, Kelmendi posedon edhe bi znese, ndërtesa dhe vetura l uksoze. Më poshtë ju sjellim pamje nga villa l uksoze e Ramiz Kelmendit: