Jam me burre se 60% të meshkujve”- Xhesika Ndoja: Ja per çfarë kanë nevojë meshkujt…

Jam me burre se 60% të meshkujve”- Xhesika Ndoja: Ja per çfarë kanë nevojë meshkujt…

Tashmë një emër mjaft i njohur i i ekranit dhe skenës, pas Xhesika Ndojës ngrihet p luhur për të gjitha ato që bën, fo tosesione e projekte të bukura.

Ndonëse pandemia ka mbyllur dhe pe zulluar shumë projekte për të gjithë s kenën, edhe për Xhesikën ka ndodhur e njëjta gjë.

Ajo vjen në një intervistë duke treguar shumë gjëra mbi veten e saj.

Çfarë është lumturia a bsolute për ju?

Lumturia për mua është shëndeti, pasi nëse kemi shëndetin, pjesa tjetër është lumturi që arrihet me punë dhe vullnet.

Çfarë ju bën të zgjoheni në mëngjes?

Në mëngjes më bën të zgjohem më e madhja arsye, vajza ime Alessia.

Hera e fundit që keni qeshur me sh pirt?

Hera e fundit që kam qeshur me shp irt ka qenë pikërisht mbrëmë, sërish vajza ime më ka bërë të qesh.

Tipari kryesor i karakterit tuaj?

Korrektësia dhe për këtë vu aj, pasi shumë njerëz s’janë korrektë.

De fekti juaj kryesor?

D efekti im kryesor është se jam shumë ne vrike, por me vend gjithmonë, kur më de tyrojnë, shp ërthej.

Ndaj cilave gabime jeni më tolerante?

Tek asnjëri gabim nuk jam tolerante, vetëm nëse p ërballë kam një fëmijë që s’di të logjikojë për ato që flet apo atë që vepron, ose te një i moshuar që duhet vërtet ta fal për hir të moshës.

Udhëtimi juaj i preferuar?

Udhëtimi im i preferuar në këtë gjendje k rize që jemi tani, mjafton të dal jashtë (qesh). Kam udhëtuar pothuajse në shumë vende dhe s’di të ndaj asnjë, pasi secili vend ka bukurinë e vet.

Shkrimtarët tuaj më të dashur?

Shkrimtarët më të mirë për mua janë Ismail Kadare, Gjergj Fishta, Fan Noli.

Cilin v irtyt vlerësoni më shumë te një mashkull?

Te një mashkull vlerësoj bu rrërinë, të jetë burrë me plot gojën në secilën pikëpamje, pasi jam femër vetë dhe kam më shumë burrëri sesa 60% të meshkujve që mendojnë se janë të tillë sot.