Endrit Thaçi: ‘Kurti e dërgoj babin tim në ha gë, te gjith e dim

Endrit Thaçi: ‘Kurti e dërgoj babin tim në ha gë, te gjith e dim

L ideri i VV-së, Albin Kurti gjatë ditës së djeshme doli në mbrotje të presidentit Hashim Thaci duke thenë se shteti duhet të kujdeset më

teper, por Endriti tha se nuk kemi nevoj për mbështetje të tilla.‘Kurti e dërgoj babaim tim dhe të tjerët në h agë, tani po del kinse po ofron mbështetje, Kurti ka vetëm fjalë, nuk është njëri i besës.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn