DaIin pamjet ‘përvëIuese’, dikush i fiImoi nga Iart. Ata po e bë nin në tuaIet…

DaIin pamjet ‘përvëIuese’, dikush i fiImoi nga Iart. Ata po e bë nin në tuaIet…

Videoja 15 sekondëshe qe e fundosi portierin italian, ku dukej në b anjat e një diskoteke, e xhiruar pa dijeninë e tij, i ka kushtuar shume Mateo Voltolinit. Ai si portieri i dytë të Rexhanës (kl ub italian që

mi liton në Serinë C) është pe zulluar prej një jave nga aktivitetet sportive. Futbollisti, i cili gjatë orëve të fundit ka përfunduar në mes të një f urtune, i ka komunikuar a vokatit të tij mb rojtës vendimin për të d enoncuar a utorin e fi lmimit dhe personat që e kanë shpërndarë..…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn