Çfarë thotë befason Bleona për këtë foto të Shaqirit: I vogel në fushe por i madhë në sht,rat…

Çfarë thotë befason Bleona për këtë foto të Shaqirit: I vogel në fushe por i madhë në sht,rat…

Xherdan Shaqiri pas goolit kundër sërbisë dhe festimit të tij me shqiponjë ka filluar të bëhët më i

famshëm,disa nga artistët dhe këngtarët shqiptar kanë komentuar goolin dhe festimin e Shaqirit. Por ajo që ra në sy ishte një fotografi e Shaqirit ku shihet duke festuar goolin e tij ndaj sërbis,këngtarja e njohur shqiptare Bleona ka komentuar atë foto …