Bie në bunarë, v des 11 vjeçarja. Mijëra qytetarë N GUSHELLOJNE familjen..

Bie në bunarë, v des 11 vjeçarja. Mijëra qytetarë N GUSHELLOJNE familjen..

Një vajzë e m itur ka vd ekur pasi ka rënë në një bunar.R asti i rëndë ka ndodhur në qytetin e Ferizajt. Këtë e ka ko nfirmuar për R eporteri.net Agim Gashi zëdhënës i P olicisë së Kosovës për rajonin e Ferizajt.“Ra sti kë ndodhur më date 23 shkurt në ora 14:00 në qytetin e Ferizajt.

Një vajzë e lindur më 2009 ka rëndë në p us. Menjëherë kanë intervenuar familjarët dhe e kanë nx jerrë, ku më pas e kanë dërguar në QKUK.

Por f at keqës isht nuk ka arritur t’i mbi jet ojë ballë l ëndimeve dhe ka nd ërru jetë mbrëmë në spital”, ka thënë Gashi për Rep orteri.net.Ai ka thënë se tr upi i të m iturës është dërguar për ob duksion. Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis…