Arbenita e kspozon supergjo ksin në paraqitjen e fundit

Arbenita e kspozon supergjo ksin në paraqitjen e fundit

Bukuroshja me famë ndërkombëtare Arbenita Ismajli është cak i medieve rozë në çdo lëvizje të saj.

Jeta e saj personale si modele dhe lidhja e saj me reperin e njohur Fero janë tema që po shtojnë më shumë ku reshtjen e publikut.

Arbenita njihet për bukurinë e saj natyrale dhe trupin e saj perfekt të cilin e zbulon në çdo paraqitje.

Ajo nuk pritoj të p rovokojë me veshje as kësaj radhe duke vënë në pah gj oksin me një veshje të shkurtër, duke e zbuluar tërësisht.

Këto pro vokime janë bërë goxha të shpeshta nga ana e modelës, e cila lënë shumë për të dëshiruar.