Video/ Ho dhi fëmijën nga autobusi, ja surpriza e pakën dëshme për kalimtarët

Video/ Ho dhi fëmijën nga autobusi, ja surpriza e pakën dëshme për kalimtarët

Një shofer është regjistruar në kamera teksa nx orri me fo r cë një fëmijë nga autobusi i shkollës.

Videoja brenda pak momentesh bëri xhiron e rrjetit teksa ka pasur shumë re ag ime ndaj drejtuesit të mj etit.

Por r eagim të menjëhershëm pati dhe nga kalimtarët e ra stit të cilët re aguan a s h pë r ndaj shoferit.

Një grua është filmuar teksa e sht yn te dhe e sh a nt e shoferin por n ë të gjithë këtë histori ka diçka të çu dits hm e.

Djali i vogël ishte i mbu luar me kapuç ndërkohë që kalimtarët e ra stit shkuan ta ndihmonin. Një grua b ër ti ti me të madhe: “Ai nuk është një fëmijë”.

Nuk dihet ende nëse ngja rja ishte e vërtetë apo ishte një i m prov izim.