“Video e çuditshme Ulërima e dragoit ter’rorizon banorët, misteri fut në mendime shkencën”

“Video e çuditshme Ulërima e dragoit ter’rorizon banorët, misteri fut në mendime shkencën”

Një video që po bën xhiron e botës publikuar në rrjetet sociale ndërkombëtare por edhe në vendin tonë, ka ngj allur kë rshërinë e cdo moshe dhe kujdo personi sikurse edhe atyre që besojnë tek forca e m binatyrshme apo Zoti. Kjo video është postuar edhe në instagramin e Hoxhës Ahmet Kalaja, I cili shkruan se: çfarë mund të jetë vallë?

Video është filmuar në Kinë në një mal të zonës së “GUI ZHOU- CHINA”.

v1de0