Video/ 40 vjeçarja del nga makina dhe ak uzon dy të rinjtë se po e ndiqnin nga pas, ajo çka ndodh më pas e lë të t urpëruar

Video/ 40 vjeçarja del nga makina dhe ak uzon dy të rinjtë se po e ndiqnin nga pas, ajo çka ndodh më pas e lë të t urpëruar

SHBA– Një grua rreth 40 vjeç doli nga makina e saj për t’i bë rtitur Dy të rinjve që mendonte se po e ndiqnin.

Ajo iu afrua xhamit të makinës së djemvje duke I kërcënuar se do telefononte po licinë, teksa b ërtiste:

“Çfarë keni që më ndiqni gjithë rrugës, i bie bo risë dhe ma bëni me drita nga pas?”

Dy të rinjtë t entonin t’i shpjegonin se si qendronte çështja dhe i treguan se kishte hequr tu bin e p ompës së k arburantit duke e tërhequr zv arrë.

E tur përuar, gruaja u largua menjëherë duke futur shpejt e shpejt në makinë tu bin e p ompës së ka rburantit që kishte shq yer disa kilometra më tej.