Vajza nga Berati kërkon Iidhet me femër: Kam pasur męshkuj, por tani nuk i dua më…

Vajza nga Berati kërkon Iidhet me femër: Kam pasur męshkuj, por tani nuk i dua më…

Një telefonatë e paz akontë ka mbërritur këtë të martë në “Aldo Morning Show”

nga një 25–vjeçare, e cila ka kërkuar të njihet me një tjetër vajzë.Ajo thote se nuk ka me ndje nja per meshkuj sepse shume me shkuj ka kaluar mu kane bere mo noton.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…