SKA.ND ALOZE: Moderatores Se Njohur I Bie Fu,stani Gjate Transmetimit Live. Shikoni Momentin /VIDEO.

SKA.ND ALOZE: Moderatores Se Njohur I Bie Fu,stani Gjate Transmetimit Live. Shikoni Momentin /VIDEO.

Gruaja po shfaqej në shfaqjen e famshme televiziv me një fustan të ngushtë.Por dizajni pa rrip bëri pak për të

fsh ehur modestinë e saj ndërsa rrë shqiti në TV drejtpërdrejt.Gruaja qeshi dhe bëri shaka me shokët e ftuar dhe prezantuesit në shfaqjen e saj.Por shpejt veshja e saj rr ës hqiti poshtë, duke e ks p ozuar modestinë e saj para publikut..Shtjjypp rrekllamenn me posshtte dhe shiikjoo vijjdeon e plotte.