Sami Lushtaku: Ky Albin Kurti shkon në di alog si bylbyl…

Sami Lushtaku: Ky Albin Kurti shkon në d ialog si bylbyl…

Një ndër njerëzit më të fu qishëm në Partinë Demokratike, Sami Lushtaku, ka dhënë një intervistë ek sk luzive për P eriskopin pas zgj edhjeve të 14 shk urtit, në të cilat PDK-ja u rendit e dyta me mbi 17 për qind. Lushtaku ndër tjerash ka folur edhe për çështjen e d ialogut, që menjëherë pas fitores së Kurtit u bë kryetemë në p olitikën vendore.

Ishin tri letra uruese nga ShBA-të, Gjermania dhe Franca, që p ote nconin rëndësinë e di alogut – ani që, vetë z.Kurti ka thënë se ajo nuk është në l istën e pr io riteteve të tij, përcjell Periskopi.

Por çka mendon për një gjë të tillë, Sami Lushtaku?

Lushtaku ka de klaruar se Kurti qëndrimet e tij kundër di alogut i ka pasur sa ishte në op ozitë, dhe një gjë të tillë e ka konsideruar “m ashtrim të qytetarëve”.Ai po ashtu beson se Kurti nuk do ta iz olojë Kosovën, duke qenë se do të shkojë në di al ogun me Serbinë – i veshur me p etkun e pu shtetit.