Nusja e martuar na la pa fjale! Bëra s*k.s me vjehrrin nga inati i burrit, por tani jam.

Nusja e martuar na la pa fjale! Bëra s*k.s me vjehrrin nga inati i burrit, por tani jam.

Kjo eshte letra e saj e derguar per t abloidin “The Sun”:

Ja letra:

Kur i burri im më tregoi se kishte mar rëdhënie se.ksuale me gra të tjera, unë isha aq e zemëruar sa f jeta me babi e tij për ha.kmarrje. Ky ishte vendimi më i k eq i je tës sime dhe tani ai po kë.rcënon të tregojë të das hurin tim nëse nuk f le me të përsëri.

Para dy muajve, i das huri im më dërgoi në darkë në një restorant të bukur për ditëlindjen time të 22-të. Ai është 23 vjeç.

Ne u kthyem në banesën e tij për se.k.s të ditëlindjes e cila ishte e mahnitshme, por, në mëngjes, ai tha se kishte diçka për të më treguar.

U habita kur ai pranoi se kishte dal dy gra të tjera dhe kishte ma rrëdhënie se.ks.uale me ta.

Ai i p enduar më tha se e kishte kuptuar atë së çfarë donte, por mendova se ai duhet të pastrojë ndërgjegjen e tij në mënyrë që të mund të kishim një fillim të ri.

Unë isha tepër e ze mëruar. I thashë atij të më thërriste një taksi dhe kam pritur jashtë deri sa ka arritur. I injcorova thirrjet dhe tekstet e tij gjatë gjithë ditës.

Atë na të e thirra babait të tij dhe e pyeta nëse ai donte të më ta.konte për një pije. Ai ishte i h.abitur, por I pëlqeu idea ime.

Ai është 43 vjeç, por duket më i ri. Ai dhe mamaja e të dashurit tim u ndanë vite më parë.

Ne u takuam në një lokal dhe dolëm për te she titur me makinën e tij.