Noizy 19 herë se.S brenda natës? Lexoni mesazhet h,ot…

Noizy 19 herë se.S brenda natës? Lexoni mesazhet h,ot…

Reperi i njohur Rigels Rajku (Noizy) është komentuar sërish për një foto në s htrat me një femër, e cila është balerina Kristjana, e cilësuar ndryshe si balerina e kl ipeve ho t.’Ajo është vetëm 18 vjeçe, njihet me emrin e artit Kristjana S ax ob eat dhe ka bashkëpunuar me Noizy-n si f igurantë e

disa k lipeve të tij. E mesa duket se ata nuk ndajnë vetëm punën bashkë, por edhe sht ratin. Sapo ka filluar të qarkullojë një m ontazh fo tosh nga “Vip-at e Bl lokut”, ku përveç s elfies së tyre, zbulohen mesazhet pr ivate që kanë sh këmbyer në vi ber, para a k tit se k s ual që kanë ko nsumuar në shtëpinë e tij.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…