Njihuni shqiptarin që traktorin e e babait e mban brenda në shtëpi në sallon: E kam kujtim me këtë rriti 7 fëmijë.

Njihuni shqiptarin që traktorin e e babait e mban brenda në shtëpi në sallon: E kam kujtim me këtë rriti 7 fëmijë.

Shtëpinë e kam ndrequr këtu ku ka qenë shtëpia e vjetër, në të njëjtin vend, në të njëjtit themele. Vetëm salloni i është sht uar, e edhe traktori brenda tij, sepse aty në të kaluarën ka qenë parkingu i traktorit.

Haki Abdylit nga fshati Dobërçan, i kthehen shumë kujtime kur flet për të kaluarën e tij. Ai thotë se babai i tij i ka rritur duke punuar me këtë traktor, dhe për atë ka vendosur që ta mbajë në dhomën e ndejës, si kujtim për babën e vd eku r tashmë.

Ai në një intervistë për ATV thotë se shtatë fëmijë sa janë tani, babi i tyre i ka rritur duke punuar me këtë traktor.

Hakiu thotë se traktori është blerë para 45 viteve, dhe ende është në g jendje të rregullt, por tani më nuk shf rytëzohet për punë, por si një objekt kujtimi për familjen e tyre.