Niki Delijorgji ‘shtang’ Arian Çanin: Nuk kam veshur asgjë poshtë!

Niki Delijorgji ‘shtang’ Arian Çanin: Nuk kam veshur asgjë poshtë!

Modelja Niki Delijorgji ka shkuar e veshur vetëm me një xhaketë në emisionin “Zonë e lirë”.

Në një intervistë përballë moderatorit Arian Çani, Delijorgji tregoi se nuk kishte veshur asgjë p oshte, duke lënë të suprizuar edhe vetë Çanin.

Pjesë nga biseda

Arian Çani: Ça ke veshur Kleoniki poshtë xhaketës tënde, sepse shoh që ke një gjë tm errësisht tr a nsparente…

Kleoniki Delijorgji: Po asgjë s’kam veshur.

Arian Çani: Mos ia fut kot!

Kleoniki Delijorgji: Po pse çfarë ka?

Arian Çani: Ke vetëm xhaketën? Për një moment tani që lëvize, paf të lëvizi xhaketa dhe op ngela për një m oment…

Kleoniki Delijorgji: Po pse ngele?

Arian Çani: Sepse rrallë ndodh që të të vijnë gocat veshur kaq bukur në studio…

Kleoniki Delijorgji: E vërtetë.

Arian Çani: Kjo është e vërtetë, me një elegancë të paparë.