Kur E She Ketë Thua Me Vete Ahhh Sikur Te Isha, Por Ne Fund Te Vi,deos Thua “Te Lutem Zot, Faleminderit Qe Nuk Isha Unë”

Kur E She Ketë Thua Me Vete Ahhh Sikur Te Isha, Por Ne Fund Te Videos Thua “Te Lutem Zot, Faleminderit Qe N,uk Isha Unë”

Kur E She K,etë Thua Me Vete Ahhh Sikur Te Isha, Por Ne Fund Te Vi,deos Thua “Te Lutem Zot, Faleminderit Qe N,uk Isha Unë”Kur e she thua vet mevete

te isha une,por ne fund te videos thua shyqyr qe nuk isha une,Kur ta shikoni videon në fillim edhe ju do të dëshironit të ishit në vendin e tij.ky mendim do t’iu ndryshojë kur të shihni fundin e videos,pasi diqka qka nuk e keni menduar do te ndodh dhe per kete do te fal enderoheni qe nuk ishit aty…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn