Jam një vajzë e martuar dhe burri nuk më lejon të dal nga shtëpia! Nuk mundem pa dal, si do më…

Jam një vajzë e martuar dhe burri nuk më lejon të dal nga shtëpia! Nuk mundem pa dal, si do më…

Pershendetje jam nje vajze e martuar me dy femije dhe burri nuk me lejon te dal nga shtepia. Kemi 10 vjet bashke te martuar por ai rri gjithe diten neper kl ube dhe pi dhe nuk me lejon te dal nga shtepia.

Nuk e di cte bej po cm endem dhe gj endjen ekonomike jemi shume d obet.Prinderit e mi kujdesen nga kjo ane dhe me vjen shume turp. Cdo dite me duket e njejte dhe cdo muaj dhe s tine nuk po e kuptoj me. Gjithe diten ne shtepi dhe po me nxi het jeta. Cfare te bej?