Jam e martuar jasht, dhe kam nje djal 2 vjet tash nuk po mundem te duroj b,urrin saher qe…

Jam e martuar jasht, dhe kam nje djal 2 vjet tash nuk po mundem te duroj b,urrin saher qe…

Jam e martuar jasht, dhe kam nje djal 2 vjet tash nuk po mundem te duroj b urrin saher qe flet.Pr oblemi eshte se nuk po mundem te duroj burrin saher qe

flet me p rek, Motra vet vjen per vizit rrin 1 Jav apo me shum dhe nuk esht njeri o fendon kur ti vjen r asti.Mundohet me kan mbrete ky burri im behet me te nese ndodh ndonje po tere saher qe ka ardh ajo ky nuk me ka mbrojtur nuk di Qfar te bej.vazhdoni të lexoni më poshtë…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…